skip to Main Content
Neem contact op: 085 - 130 35 76

Werken bij Ambulante Zorg Twente

Ambulante Zorg Twente is een onderneming dat begeleiding en ondersteuning op maat biedt via de Wet langdurige zorg, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en via de Jeugdwet. Bij ons staat het belang van de cliënt voorop en wij werken samen met ketenpartners. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en/ of gedragsproblematiek en/of complexe psychiatrische problematiek. 

Wij zijn doorlopend op zoek naar versterking van ons team. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

 

Ambulant zorgverlener

Heb je interesse om als ambulant zorgverlener aan de slag te gaan bij Ambulante Zorg Twente en beschik je over vakinhoudelijke kennis en over voldoende werkervaring met onze doelgroep? Dan ontvangen wij graag een e-mail inclusief CV via ons e-mailadres: info@ambulantezorgtwente.nl. Wij hopen dat je ons komt versterken!

Orthopedagoog

Bedrijfsprofiel

Ambulante Zorg Twente is een startende kleinschalige onderneming dat begeleiding en ondersteuning op maat biedt via de Wet langdurige zorg, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en via de Jeugdwet. Bij ons staat het belang van de cliënt voorop en werken samen met ketenpartners. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en/ of gedragsproblematiek en/of complexe psychiatrische problematiek. Wij werken ambulant, wij verlenen zorg bij de cliënt thuis in haar of zijn eigen vertrouwde omgeving. Ons werkgebied is vooralsnog Enschede, Hengelo en Almelo. Al onze ambulante zorgverleners zijn professioneel en beschikken over ruime werkervaring met onze doelgroep.

Wat ga je doen?

In de rol van orthopedagoog ondersteun en coach je de ambulant zorgverlener. Je geeft aansturing aan de ondersteuning en begeleiding van de cliënt door betrokkenheid bij het opstellen van de zorgplannen. Jij werkt nauw samen met de ambulant zorgverlener en bent betrokken bij het gehele zorgverleningstraject.

Wie ben je?

 • Je dient in bezit te zijn van een afgeronde Master Pedagogische Wetenschappen.
 • Ruime ervaring en affiniteit met onze doelgroep is een pre.
 • Je hebt ervaring met het opstellen van zorgplannen.
 • Een stevige persoonlijkheid die het belang van de cliënt voorop zet.
 • Een verbinder naar de ambulante zorgverleners toe vanuit de inhoud en weet hen te motiveren en te stimuleren.
 • Je bent flexibel inzetbaar en beschikt over analytisch vermogen.
 • Je kan zelfstandig werken en werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

 • Ruime zelfstandigheid.
 • Flexibele werktijden.
 • Kosteloos gebruik van ons kantoor indien gewenst en gebruik van al onze faciliteiten.
 • Een professioneel team van enthousiaste ambulante zorgverleners.

Voor nadere informatie stuur ons een e-mail.