skip to Main Content
Neem contact op: 085-1303576

Lees hier wat onze cliënten van ons vinden! 

Wij zijn blij om te zien dat onze cliënten tevreden zijn! Ben je nieuwsgierig om te weten wat onze cliënten over ons zeggen ? Lees dan hun reacties hier onder!

Een cadeau van onze cliënten gekregen omdat ze zo tevreden zijn over de zorg van AZT. Zo lief, dank je wel! Wordt enorm gewaardeerd.

Ik volg wekelijks PMT en mijn ambulant begeleider gaat altijd met mee.  Wij bespreken samen de geleerde vaardigheden. Ik word ondersteund om dit toe te passen in de praktijk. Ik heb hier veel baat bij. Ik sta steeds stabieler in het leven en kan beter omgaan met moeilijke situaties.

Ik vind het fijn dat ik vanuit huis de dagrapportages kan meelezen. Ik doe dit regelmatig en ik vind het mooi om te lezen welke ontwikkelingen ik doormaak. Ik ben ook erg enthousiast over het digitale dossier. Het zoeken naar mijn papieren is verleden tijd! Ik kan alles gemakkelijk downloaden wanneer ik het nodig heb.

Laat zelf ook een bericht achter!

Wil je zelf ook wat zeggen over Ambulante Zorg Twente? Stuur dan jouw bericht naar ons toe! Elke mening telt voor ons en we zijn blij om te zien waarom klanten tevreden zijn over ons!