skip to Main Content
Neem contact op: 085-1303576

Missie 

De missie van Ambulante Zorg Twente is om onze cliënten te begeleiden naar een zo’n zelfstandig mogelijk bestaan binnen onze maatschappij. Wij richten ons op (jong) volwassenen die hieraan willen werken, maar hierbij hulp nodig hebben.Wij gaan hierbij uit van de kwaliteiten, doelen en wensen van onze cliënten. Wanneer iemand zich aanmeld bij Ambulante Zorg Twente bekijken we samen welke sterke punten en leerpunten deze persoon heeft. Deze punten zijn verspreidt over verschillende levensgebieden.

Visie

Cliënt staat bij ons centraal. Een veel gehoorde kreet maar wat betekent dit nu? Wij bedoelen hiermee dat wij een persoon zien met een eigen identiteit met eigen wensen en behoeften. Als een persoon die gewaardeerd en geaccepteerd wordt. Wij zijn van mening dat een cliënt zelf beslist over de manier van leven en de wijze waarop, waardoor en wanneer wij waardevolle begeleiding en ondersteuning verlenen bij het zelfstandig leven. Ambulante Zorg Twente kijkt en luistert aandachtig naar ieder individu. Wij hechten veel waarde aan het zelfbeschikkingsrecht van de mens en aan zijn eigenwaarde. Onze zorgverlening is erop gericht om dit te bevorderen waarbij de regie zoveel mogelijk wordt teruggegeven aan onze cliënten. Wij pakken dit aan door maatwerk te leveren.

Hoe werken wij

Wij werken met het motto: “Wees zacht voor de mens en hard voor zijn problemen.” Wij hebben een groot hart voor onze doelgroep, de problemen daarentegen pakken we wel hard aan. Iedereen kan door omstandigheden tegen problemen aanlopen waar zij zelf niet meer uitkomen. Hierdoor belanden veel mensen in een negatieve spiraal. Ambulante Zorg Twente werkt gedreven en wil graag de negatieve spiraal doorbreken. Wij kunnen afhankelijk van jouw behoefte en situatie een klein zetje in de rug geven of intensieve ambulante begeleiding geven. Wij hebben een no – nonsense houding. We zeggen waar het op staat en pakken door. Wij sluiten daarbij wel aan op de doelen die jij zelf stelt.

 

Transparant in zorg

Wij onderscheiden ons van andere zorgaanbieders door volledig transparant te zijn voor zowel onze cliënten als voor rechtstreeks betrokkenen.

Reactie tijd
99%
Gem. beoordeling cliënten
91%
Gem. beoordeling medewerkers
89%